Armiputki Oy toteuttaa monipuoliset LVI-asennukset ja -urakoinnit lujalla ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja yritykset pääkaupunkiseudulla. Armiputki palvelee sekä pieniä että suurempia työkohteita: taloyhtiöt, yritykset ja yhteisöt saneerausprojekteissa. Ammattitaitoiset putkiasentajamme ovat tehokkaita hyvin monenlaista taitoa vaativissa putkiasennuksissa Helsingissä ja sen lähialueilla.

Avainsanoja: kaukolämpö lämmönvaihdin, kaukolämmönvaihdin, linjasaneeraus eli taloyhtiön putkiremontti, linjasaneeraukset.

 

LVI-PALVELUT HUOLTO- JA TALOYHTIÖILLE

Taloyhtioiden linjasaneeraukset pääkaupunkiseudullaTaloyhtioiden linjasaneeraukset pääkaupunkiseudulla. Kattava asentajatiimimme mukautuu tarpeen mukaan niin pienempiin kuin suurempiinkin projekteihin ja palvelee lujalla ammattitaidolla ja osaamisella alusta loppuun, kohteen vaatimalla tavalla. Tarjoamme LVI-asennuksia kuten: perusparannukset, putkiremontit, ilmastointi- ja kylpyhuoneremontit, käyttövesi- ja viemärijärjestelmän saneeraukset.

Avainsanoja: putkiremontti taloyhtiössä, taloyhtiön remontti, taloyhtiön putkiremontti, taloyhtiön lämmönvaihdin, taloyhtiön lämmitysjärjestelmän vaihto, taloyhtiön putkiremontti, taloyhtiön putkiremontin hankesuunnittelu.

 

Linjasaneeraukset, putkiremontit

Armiputkella on yli 30 vuoden kokemus linjasaneerauksista. Olemme keskittyneet erityisesti perinteiseen putkiremonttiin, jota on sovellettu viemärin sukituksin ja putkielementein. Linjasaneerauksistamme vastaavat yhtiön omat asentajat ja työnjohtajat. Rakennus- ja sähkötöissä käytämme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat tottuneet korkeisiin laatutavoitteisiimme. Yhtiömme on vakavarainen ja luotettava toimija - yhtään asiakasta emme ole jättäneet pulaan!

 

Kaukolämpötyöt

linjasaneeraukset-kaukolampotyotKaukolämpötöissä palvelemme taloyhtiöitä ja yrityksiä. Hoidamme kaikki kohteemme avaimet käteen periaatteella ja kauttamme onnistuu myös vaativammat vanhojen laitteistojen purku- ja asbestityöt. Käytämme laitehankinnoissa vain alan suuria valmistajia, joiden laitteista ja luotettavuudesta meillä on vuosien kokemus.

 

Monipuolista putkialan osaamista - jo vuodesta 1975

Armiputki Oy on toteuttanut kattavan kokoelman erilaisia LVI-alan töitä vuodesta 1975 alkaen. Vakaa ja luotettava yritys, jonka osaaminen ja ammattitaito koituu aina asiakkaan eduksi. Tutustu referensseihimme >

 

 

Armiputki Oy - Palveleva putkiasennusliike

Armiputki Oy on linjasaneerauskohteiden pää- ja putkiurakointien, huolto- ja korjaustoiminnan, uudistuotannon ja kaukolämpötöiden ehdoton ammattilainen. 10 alan ammattilaista pitävät huolen pienistä ja suurista työkohteista. Armiputki Oy on palvellut laatutietoisia asiakkaitaan jo vuodesta 1975.

Armiputki Oy

Ota yhteyttä

Autotallintie 11 B
00770 HELSINKI

Puh. (09) 351 1260
Fax. 09 351 2837

Armiputki Oy